Fashion con kilo de Más presenta su colección primavera-verano

El comerç de Castelldefels continua apostant per desmarcar-se de la dictadura de la moda i la primesa extrema de les desfilades oferint talles de la 38 a la 60

Oferir vestits a talles normals per a dones amb cossos normals, lluny de les estrictes imposicions de l’estètica i la primesa extrema de les desfilades. Amb aquesta filosofia, el comerç de Castelldefels, Fashion amb un quilo de Més, va presentar la seva col·lecció per a la temporada primavera-estiu en una desfilada que va tenir lloc el passat 29 de març a l’Hotel Don Jaime.

Tal com expressen des del propi comerç en declaracions a la revista de Castelldefels La Veu, aquesta nova col·lecció està inspirada “en una dona romàntica, intensa i divertida, que s’integra amb elegància i coqueteria”. Com és habitual en l’aposta de Fashion, la col·lecció ofereix talles des de la 38 fins a la 60.

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

El Club del Comerciante

El Club del Comerciante

La Guaita

XECC.cat

Gremio de Hostelería

NCC