Urban shopping, el petit comerç no té res de petit!

URBAN SHOPPING és la marca sota la qual els Ajuntaments de Castelldefels, Gavà, El Prat, Sant Boi i Viladecans promouen el comerç de proximitat al centre d’aquestes ciutats. Sota el patrocini de la Diputació de Barcelona, Urban Shopping vol posar èmfasi en la personalitat que atorga el petit comerç independent en el teixit social urbà, fins al punt que omplen de vida el carrer i aporten sentit al passeig, a la convivència i l’ús de l’espai públic.

Sota aquest paraigua s’articularan diferents campanyes promocionals, la primera de les quals gira al voltant d’un concepte, que a priori pot ser tan subjectiu però que a la pràctica és tan evident com la sort: la fortuna i el privilegi que representa viure, treballar o moure’s per barris i ciutats amb teixit comercial actiu.

Accions promocionals:

Photocalls per generar interacció amb els ciutadans

S’ha dissenyat i produït dos tipus de ‘photocall’ per situar als nuclis urbans de les ciutats amb la finalitat que els ciutadans se’ls trobin i hi interaccionin. L’objectiu és que s’hi facin fotografies i les comparteixin a la xarxa.

Retolació de diferents línies d’autobusos amb les imatges de la campanya

3 línies d’autobusos diferents voltaran pels municipis del Delta completament rotulats amb les imatges de la campanya

Comments are closed.

El Club del Comerciant

El Club del Comerciant

La Guaita

XECC.cat

Gremio d'Hostaleria

NCC